Monipuoliset ja laadukkaat palvelut autokorjaamoltamme Lahdessa

Ota yhteyttä
Autokorjaamokuvake

Auto-Air Oy tarjoaa monipuoliset autokorjaamon palvelut Lahdessa. Palveluihin kuuluvat muun muassa vikakoodien luvut, auton kuluvien osien vaihdot sekä muut huollot ja korjaukset. Lue lisää ja varaa aika luotettavaan autohuoltoon!

Ota yhteyttä

Myös vikakoodien luku ja kuluvien osien vaihdot

Vikakoodien luvut onnistuvat kaikille henkilö- ja pakettiautoille merkistä tai iästä riippumatta – myös kaikista uusimmille autoille. Auto-Airin käytössä on uusin ja moderni Autocomin Icon-järjestelmätesteri, joka antaa luotettavan tiedon autosi kunnosta. Vikakoodin luvun minimimaksu on 50 € / 60 min, seuraavat tunnit 50 € / alkava tunti.


Myös kaikki autosi kuluvat osat tulevat vaihdetuiksi nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla. Useimmat työt suoritamme sopimuksen mukaan ja sovittuun hintaan, muutoin tuntihintamme on 50 €.

 

Lahden Auto-Airin edullisuus ja nopeus perustuvat siihen, että asiakas tuo mukanaan huoltoon/korjaukseen tarvittavat varaosat, suodattimet, öljyt, nesteet ym., jolloin pääsemme aloittamaan vaihtotyöt välittömästi. Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan voimme myös hankkia tarvittavat osat asiakkaan puolesta.

Varaa huoltoaika